Outokummun paikallisyhdistys

YHDISTYKSEN 253 JÄSENEDUT

Tapahtumat

Yhdistyksemme järjestää vuosittain erilaisia virkistys- ja vapaa-ajantapahtumia, joihin yhdistyksen jäsenet ja lähipiiri voi osallistua maksutta. Järjestämme myös retkiä, joihin jäsenet saavat jäsenalennuksen. Tapahtumista ilmoitetaan kotiin jaettavilla jäsenkirjeillä sekä kotisivuillamme. Mahdolliset muutokset ja lisäykset ohjelmaan löytyvät kotisivujen tapahtumakalenterista.
Linkki tapahtumat-sivulle

[Jäsenkirje 1: kesän 2018 tapahtumat pdf]

Liikuntaetu

Haluamme edistää jäsentemme hyvinvointia kannustamalla liikkumiseen. Siksi olemme sitoutuneet maksamaan jokaiselle yhdistyksemme jäsenelle puolet joko uimahallin tai kuntosalin kausikortin hinnasta. Edun voi käyttää kerran vuodessa ja se koskee vain Outokummun kaupungin uimahallia ja kuntosalia.

Kausikorttihyvitys on saatavissa kuittia vastaan. Toimita nimesi, jäsennumerosi, puhelinnumerosi sekä tilinumerosi kuitin kera osoitteeseen: Liikuntaetuun liittyvät tiedot (nimi, puhelinnumero, jäsennumero sekä tilinumero ja kuitti) voit toimittaa postitse tai tuomalla ne toimiston oven vierestä löytyvään postilaatikkoon kirjekuoressa.

Merkintä kuoreen:

JHL 253 toimisto / Liikuntaetu
Työmiehenkatu 14
83500 Outokumpu.