Outokummun paikallisyhdistys

JHL 253 – Outokummun osasto

JHL:n yhdistys 253 perustettiin 13.5.1956 silloisen Kuusjärven kunnan työntekijöiden toimesta. Nykyään yhdistyksemme edustaa Outokummun kaupungin julkisten alojen työntekijöitä ja toimihenkilöitä.

Edustamme osittain myös Siun Soten ja yksityisen palvelusektorin työntekijöitä. Jäseniä meillä on noin 300 (vuonna 2021).

Outokummun JHL 253 tarjoaa valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi asiantuntevaa työsuojelupalvelua, alennuksia urheiluharrastukseen, virkistystapahtumia ja retkiä.

Lisäksi jäsenillä on mahdollisuus vuokrata Munaniemen mökki käyttöönsä arkipäiviksi tai viikonlopuksi kesäkuusta syyskuuhun. Lisätietoa mökistä ja muista jäsenedusta löydät Yhdistyksemme-välilehden alta kohdasta ”Jäsenedut”.

Tapahtumista ilmoitetaan nettisivuillamme ja jäsentiedotteissa.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Voit liittyä JHL:n jäseneksi kun työskentelet

 • valtiolla, kunnassa, kuntayhtymässä tai seurakunnalla
 • edellä mainittujen omistuksessa olevassa liikelaitoksessa tai yhtiössä
 • järjestössä tai yleishyödyllisessä yhteisössä
 • julkiselle sektorille palveluja tuottavan yrityksen tai yhteisön palveluksessa tai vastaavalla toimialalla.

JHL:n jäsen voi olla myös yllä mainituilla aloilla toimiva itsenäinen yrittäjä, joka harjoittaa ammattiaan pää- tai sivutoimisesti yksin, ilman alaisia. Yrittäjäjäsen ei voi kuitenkaan liittyä JHL:n työttömyyskassaan. Yrittäjien työttömyyskassoja ovat AYT ja SYT.

Muita kysymyksiä:
Kysymyksiä liittymisestä (JHL.fi)

YHDISTYKSEN 253 JÄSENEDUT

Tapahtumat

Yhdistyksemme järjestää erilaisia virkistys- ja vapaa-ajan tapahtumia, joihin yhdistyksen jäsenet ja lähipiiri voi osallistua maksutta. Järjestämme myös retkiä, joihin jäsenet saavat jäsenalennuksen. Tapahtumista ilmoitetaan jäsenkirjeillä sekä kotisivuillamme. Mahdolliset muutokset ja lisäykset ohjelmaan löytyvät etusivun artikkeleista.

Liikuntaetu

Haluamme edistää jäsentemme hyvinvointia kannustamalla liikkumiseen. Siksi olemme sitoutuneet maksamaan jokaiselle yhdistyksemme jäsenelle puolet joko uimahallin tai kuntosalin kausikortin hinnasta. Alennus uimahallin kausikortin hinnasta on 30 euroa ja kuntosalin kausikortista 20 euroa. Edun voi käyttää kerran vuodessa ja se koskee vain Outokummun kaupungin uimahallia ja kuntosalia.

Kausikorttihyvitys

Kausikorttihyvitys on saatavissa kuittia vastaan. Liikuntaetuun liittyvät tiedot (nimi, puhelinnumero, jäsennumero sekä tilinumero ja kuitti) voit toimittaa postitse tai tuomalla ne JHL:n toimiston oven vierestä löytyvään postilaatikkoon kirjekuoressa.

Merkintä kuoreen:

JHL 253 toimisto / Liikuntaetu
Työmiehenkatu 14
83500 Outokumpu.

Munaniemen mökki – Yhdistyksen yhteinen kesämökki

Vuoden 2021 mökkivarausten toiveet jätettävä viimeistään 23.5. soittamalla Jussi Westmanille (050 3035069) tai jättämällä jäsenkirjeen lopusta löytyvän lomakkeen JHL 253:n postilaatikkoon osoitteessa Työmiehenkatu 14 (ks. tarkemmat ohjeet Yhteystiedot-välilehdeltä).

Munaniemen mökki on yhdistyksemme jäsenten virkistäytymiseen tarkoitettu mökki Rikkaveden rannalla. Jäsenet voivat varata mökin käyttöönsä arkipäiviksi tai viikonlopuksi kesäkuusta syyskuuhun. Säistä riippuen varauksia voidaan hyväksyä myös lokakuulle. Varaukset tehdään vuosittain keväällä, päivämäärät ilmoitetaan hyvissä ajoin jäsenkirjeitse. Ensimmäistä kertaa mökkiä varaavat ovat valinnassa etusijalla.

Toivomme, että käyttäjät jättävät mökin parempaan kuntoon kuin tullessa. Jos puutteita tai huomautettavaa ilmenee, ilmoita Jussille. Rentouttavia hetkiä Munaniemessä!

Mökin perustiedot:

 • 3 hlön yöpymismahdollisuus (+patjoja)
 • 35 neliötä
 • 18 km Outokummun keskustasta
 • sähköt
 • polttopuut
 • nuotiopaikka
 • vene + pelastusliivit 
 • HUOM: juomavesi tuotava itse 

HINNASTO

Arkivaraus 30 €
Alkaa maanantaina klo 15.00 ja päättyy torstaina klo 12.00.

Viikonloppuvaraus 50 € 
Alkaa torstaina klo 15 ja päättyy maanantaina klo 12.00.

Huom. Syyskuussa perimme 10 euron lisämaksun sähkölämmityksen vuoksi.

YHTEYSTIEDOT

Avaimet arkisin Tilikihasta
Kummunkatu 10
Puh. 013-555245
tai 050 4006090 / Kari Naakka

Varaukset ja muut Munaniemen asiat:
Puh. 050 3035069 / Jussi Westman